in

Adam deed het met de moeder van z’n beste vriend: “Hij en z’n vader moeten me dankbaar zijn!”

Een kerel heeft toegegeven dat hij stomende stoeipartijen heeft gehad met de moeder van zijn beste vriend – en beweert dat zijn vriend en diens vader dankbaar moeten zijn dat hij dat heeft gedaan. Dat vraagt om een woordje uitleg…

Adam Kubatzke, die online post onder de gebruikersnaam ‘Successful Degenerates’, ging naar de social media om te vertellen over het ‘voorval’. De 32-jarige leek te denken dat de daad oké was toen hij zijn volgers vertelde dat moeders van vrienden ‘eerlijk spel’ zijn. Hij deelde echter wel een lijst met vijf dingen die je moet weten voordat je aan zoiets begint.

Lees ook
Vrouw verkoopt maandenlang ijs met eigen urine aan klanten

“Laat je niet intimideren door haar ervaring”
In de video, die al meer dan 30.000 keer bekeken is, zei hij: “Vijf dingen die je moet weten voordat je de moeder van je beste vriend neukt. Nummer één: van de lange lijst van vrouwen die verboden terrein zijn, zoals zijn vriendin, zijn exen en soms zijn zus, is zijn moeder een ‘fair game’. Nummer twee: onthoud dat je niet langer te maken hebt met een dramatisch studentje dat haar ex haat. Je hebt nu te maken met een ervaren vrouw die haar huidige man haat.”

Haar ervaring is echter niet iets om je door te laten intimideren, want in zijn derde punt voegde hij eraan toe: “Laat je niet intimideren door haar ervaring. Ze wil gewoon dat de jonge bink naar haar kijkt zoals haar man naar zijn secretaresse kijkt.” En hij ging verder… “Nummer vier, als de echtgenoot de tijd neemt om erover na te denken, zou hij dankbaar moeten zijn dat jij bij zijn vrouw bent en niet een of andere loser, die misschien nog een ziekte overbrengt of het niet veilig doet,” ging hij verder.

Lees ook
Mannen huilen vaker op het werk dan vrouwen

“Ook je vriend zal je dankbaar zijn”
Tot slot voegde hij eraan toe: “Nummer vijf, je vriend zal misschien een beetje boos op je zijn als hij erachter komt dat je het hebt gedaan met zijn moeder, maar hij zal je dankbaar zijn als zijn ouders eenmaal gescheiden zijn. Nu krijgt hij twee kerstmissen in plaats van één.” De man rondde de video af door te zeggen dat mensen hem moesten volgen voor meer manieren om de vader van je beste vriend te worden. Wel wel wel…

Man doodgestoken in Tilburg, neergestoken vrouw gevonden op straat

Nieuw botfragment van peuter Emile gevonden op plaats van eerder stoffelijke resten zijn ontdekt