in

Achterlijke idioot eet levende vleermuis als protest tegen de Big Pharma

Net als je alles op internet gezien denkt te hebben, duikt er toch weer iemand op die nog hersenlozer is dan je jezelf voor kunt stellen. Helaas zijn vaak onschuldige mensen of dieren slachtoffer van de stompzinnige acties van dit soort figuren. In dit geval is een kleine vleermuis het slachtoffer. Het diertje wordt levend opgegeten door een man met een IQ van een visstick.

Levende vleermuis
De naam van deze beroepsidioot is Petr Davydtchenko. Petr heeft niet een paar steekjes los, zijn hele stoppenkast is hoogstwaarschijnlijk doorgeslagen. Hij was het aan het begin van de corona crisis niet eens met het feit dat de ‘big pharma’ bedrijven geen medicijnen patentloos op de markt wilden brengen. Gekke Petr liet het er niet bij zitten en ondernam actie.

Lees ook  Het WK Schaap-Nadoen komt er weer aan en jij kan meedoen!

De ongelukkige is de vleermuis in het filmpje. De logica is ver te zoeken, wat heeft een vleermuis te maken met een bedrijf dat medicijnen maakt? Het arme diertje is helaas tot de hersenloze genade van Petr overgelaten. Hij stopt het beestje in zijn mond en eet hem op, levend.
Of de big pharma bedrijven nu stoppen met de productie van medicatie door deze actie lijkt ons onwaarschijnlijk.

Eten van een vleermuis als protest
Wat wel stopte was het leven van de vleermuis, die totaal onnodig het leven moest laten voor de statement van een geestelijk gestoorde man.
Zijn opmerkelijke statement is duidelijk; als er geen patentvrije medicijnen op de markt komen dan gaan we met zijn allen levende vleermuizen eten. Naar onze mening heeft Petr recht op een enkeltje gekkenhuis wel verdiend.

Lees ook  Nederlander trekt naakt, plunderend en vernielend door Italiaans dorp

Als je nog niet gegeten hebt dan is het filmpje (klik op de link) nog net te verteren. Wij worden in ieder geval kotsmisselijk, maar dat komt door de walgelijke actie van dit figuur, niet omdat het een vleermuis betreft. Wij hopen in ieder geval dat hij zijn karma in een portie bloedvergiftiging krijgt of iets dergelijks. Petr Davydtchenko is de idioot van de week.

Nicolette van Dam doet heftige onthulling: ‘Ernstige ziekte’

Zien: Dochter Dennis Bergkamp kan zo met Miss Nederland meedoen, zodeknetters!