in ,

9 zaken die je onmiddellijk onweerstaanbaar maken bij de vrouwen

Ben je even populair bij de vrouwen als een cactus? Hoewel, tegenwoordig is de cactus aan een revival bezig, dus dat is misschien een slechte vergelijking.

In het kort: je bent dus helemaal niet populair bij het vrouwelijk geslacht en je wil er wat aan doen? Goed nieuws: dat kan!

Met deze 9 wetenschappelijk onderbouwde tips, scoor ook jij je droomgriet, zonder dat je er moet uitzien als Chris Hemsworth of Koen de Bouw.

1. Lekker ruiken voor extra goesting
Geuren kunnen voor opwindende ervaringen zorgen, zeker als die worden gecombineerd met aangename aanrakingen.

Zo geeft Ylangylang bijvoorbeeld een opgewekt gevoel, terwijl zoete jasmijn zinnenprikkelend werkt.

Zoek dus je beste parfum maar in de kast of koop deze online want voor je het weet, is de goesting eens zo groot bij de dames die je tegenkomt.

Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat geur een heel belangrijker onderdeel is voor aantrekking tussen mensen.

via GIPHY

2. Lach minder
Loop niet heel de dag met een smile tot achter je oren! Vrouwen zien dat als onderdanig en vinden het zelfs een beetje vrouwelijk. Een mysterieus, zuur smoelwerk, werkt gegarandeerd veel beter!

Lees ook  Natasja Froger doet bizarre onthulling: ‘We zijn allebei vreemdgegaan’

3. Laat een baard staan
Nee, dat liefst geen hipsterbaard, maar volgens wetenschappelijk onderzoek vinden vrouwen een baard echt wel aantrekkelijk.

Meer nog: hoe langer de baard, hoe langer de relatie. Maar dat kan natuurlijk ook zijn omdat het je na een tijdje geen hol meer uitmaakt hoe je eruit ziet in je relatie.

Een perfect getrimde en nette baard is in ieder geval populairder bij dames dan alles volledig afgeschoren.

5. Gebruik je zware, donkere stem
Als je die hebt natuurlijk… Niet dat je moet praten alsof je net uit je kist komt gekropen of alsof je net drie pakjes sigaretten hebt gerookt, maar een zware stem wordt voor veel dames onbewust aantrekkelijker gevonden.

4. Neem een puppy
Ok, de stront en de urine moet je erbij nemen, maar een puppy is scoren bij vrouwen. Het maakt je schattig en toont aan dat je voor iemand kan zorgen.

Op foto staan jullie ook bijzonder schattig samen. Ideaal dus voor je profielfoto’s op populaire Belgische datingsites zoals Parship.

Lees ook  Irene Schouten lag in de tuin, en besloot een fijne selfie te maken!

Let wel: zo een beest wordt ook groot, tenzij je kiest voor een chihuahua, maar daar ga je als man dan weer geen potten mee breken.

6. Draag rood
F*** Jani, je draagt rood! Dit triggert het onderbewustzijn bij vrouwen en rood staat voor seks en erotiek. Je weet dus wat je te wachten staat.

7. Wees een bad boy
Vrouwen hebben al eeuwen een zwak voor mysterieuze bad boys. We promoten hier geen overvallen, drugstransporten of motorbendes maar eens woest tegen een autoband schoppen gaat je niet ver genoeg brengen. De staat oplichten dan maar?

8. Praat langzaam
Dat maakt je immers een stuk meer sexy en mysterieus. Hebben de Limburgers onder ons toch eens een voordeel …

9. De juiste vorm
Geloof ze niet, de berichten dat je tegenwoordig een bierton moet hebben! Dat is de concurrentie die je van je stuk probeert te brengen! Ga voor een V-vorm. Breed bovenaan, smaller onderlichaam scoort het best!

Man bouwt eiland om ex-vriendin terug te winnen

Vrouw overrijdt 6-jarige zoon en dumpt lichaam in rivier