in

70-jarige vrouw zwaargewond gevonden, Ze is de hele ochtend verkracht

Zwolle – Zondagochtend is door een passant een 70-jarige vrouw uit Zwolle zwaargewond aangetroffen aan de Schie ter hoogte van de Rijnlaan in Zwolle nabij het viaduct. De politie is meteen een onderzoek gestart naar de aanleiding en toedracht van het geweldsincident waarbij het slachtoffer behoorlijk is toegetakeld, mogelijk is er ook sprake van een ernstig zedenmisdrijf.

Lees ook
Pasgeboren baby blaast laatste adem uit nadat vader zijn telefoon op hem gooit

Ook vandaag gaat het rechercheteam verder met het buurtonderzoek en inventariseren van camerabeelden. Het Team Grootschalige Opsporing heeft de zaak in onderzoek. Het slachtoffer had goederen bij zich die grotendeels bij haar in de buurt zijn aangetroffen. Ze mist echter wel haar bril en een oud-model telefoon.

Lees ook
Meisje (2) dood aangetroffen vlak bij Rijsel, moeder is aangehouden

Politie zoekt getuigen en camerabeelden
De politie is op zoek naar getuigen die in de omgeving van de Schie/Rijnlaan/ De Groene Steentjes/Aa-landen/Dieze op zondag tussen 5.00 uur en 8.00 uur bijzonderheden hebben gehoord, gezien of mogelijk camerabeelden hebben waar verdachte persoon/personen of voertuigen op te zien zijn.

Het TGO wil de identiteit van de dader(s) zo snel mogelijk achterhalen om deze te kunnen aanhouden. De wijkagent is vandaag extra in de buurt aanwezig en aanspreekbaar.

Held Anwar Akrouh bevrijdt meerdere vrouwen uit trein Voorschoten

Tory zwanger van 1 van haar 4 mannen maar niemand weet wie de vader is