in

6-jarige in brand gestoken, familie van de pestkop “maakt grapjes” over de aanval

De 6-jarige Dominick Krankall uit Bridgeport Connecticut (VS), ging naar beneden de achtertuin in, om te spelen zoals elke andere dag. Op dat moment werd hij wreed aangevallen door een pestkop.

Het lichaam van Dominick Krankall is grotendeels opgezwollen door de wrede aanval die hij afgelopen zondag moest ondergaan.

Dominicks oudere zus Kayla Deegan zegt dat haar kleine broertje in hun achtertuin aan het spelen was, met andere kinderen die onder hun huis wonen.

Kayla herinnert zich de noodlottige dag: “Zodra hij de trap afliep, riep de pestkop zijn naam en lokte hem de hoek om, en in een kwestie van seconden kwam hij gillend de hoek om en zei: ‘Mama, ze staken me in brand.’”

De pestkop van Dominick is naar verluidt hun 8-jarige buurjongen die volgens de familie van het slachtoffer de 6-jarige jongen in het verleden ook al heeft gepest.

De familie van Dominick denkt dat zijn pestkop in een schuur op het terrein is terechtgekomen waar hij toegang had tot benzine en aanstekers. Nadat hij deze spullen veilig had gesteld, riep hij een nietsvermoedende Dominick bij zich.

“Wat hij deed, was benzine op een tennisbal gieten, een aansteker pakken, hem aansteken en hem recht in het gezicht van mijn broer gooien, en toen van hem weglopen en hem zien branden”, zei Kayla Deegan.

Lees ook
Man heeft 24/7 stijve – Elke dag huilen en krijsen van de pijn

Dominick werd op de dag van zijn aanval even voor 16.00 uur met spoed naar het Bridgeport ziekenhuis gebracht.

De politie heeft gezegd dat ze momenteel een melding onderzoekt van vier minderjarigen die in het gebied zonder toezicht met benzine speelden en brandende voorwerpen aanstaken.

Medische professionals in het ziekenhuis dat Dominick behandelt, zeggen dat hij zal herstellen. Maar het gezin van de 6-jarige is niet tevreden.

Ze zijn woedend op de pestkop en zijn familie en stellen dat dit niet de eerste keer is dat de 8-jarige pestkop Dominick naar het ziekenhuis laat gaan.

Volgens de zus van Dominick was hij ongeveer twee maanden geleden eerder ook al aangevallen door de pestkop.

Tijdens dat incident werden de kinderen in de gaten gehouden door hun buurvrouw, de moeder van de pestkop!

“Twee maanden geleden werd hij onder toeziend oog van de moeder van de pestkop tegen een muur geduwd en viel hij op de grond.

En nogmaals, de moeder weigert toe te geven dat haar kind het heeft gedaan”, zegt Kayla Deegan, de oudere zus van Dominick.

Het incident wordt momenteel onderzocht, maar er zijn nog geen aanklachten ingediend. De familie van Dominick bidt voor gerechtigheid en wil zijn verhaal de wereld in helpen, zodat iemand er iets aan kan doen.

Lees ook
Scheet van vrouw stinkt zo erg dat iemand braakt en gym moet worden geëvacueerd

De familie heeft ook een crowdfundingscampagne opgezet om te helpen met de ziekenhuiskosten die komen kijken bij het behandelen van de verwondingen van Dominick en het helpen van het gezin met verhuizen.

In de informatie over de inzamelingsactie deelde zijn zus de hartverscheurende details van Dominicks aanval en de daaropvolgende toestand.

Dominick’s zus Kayla Deegan schreef op de GoFundMe-pagina dat praten moeilijk is voor de 6-jarige op dit moment, maar hij zei tegen zijn moeder: “Breng me daar alsjeblieft niet terug”, verwijzend naar hun huis.

Ze vertelde dat de 6-jarige nauwelijks kon praten of eten vanwege zijn gezwollen lippen en verbrande gezicht.

De familie is buiten zichzelf van verdriet omdat ze getuige moet zijn van een levendig kind met zoveel pijn en er niets aan kan doen.

Wat de pestkop betreft, schrijft Kayla dat zijn familie de vermeende aanval als een “grap” behandelt en denkt dat de 8-jarige onschuldig is.

De moeder van Dominick deelde op Facebook dat de buren wiens zoon de vermeende dader is de draak staken met het incident, door aanstekers aan te steken vanachter het raam, terwijl de politie nog bezig was het incident te onderzoeken.

Wat er met de kleine Dominick is gebeurd, is absoluut hartverscheurend en is nog eens een herinnering dat we pesten volledig moeten uitroeien.

Help mee om het verhaal van Dominick te delen, zodat geen enkel ander kind hetzelfde lot hoeft te ondergaan.

Man gaat viraal nadat hij heel de familie met ventilator laat ruiken hoe rot hij van binnen is

Man die kat in Griekenland in zee schopte kan 10 jaar gevangenisstraf krijgen