in

4 Nederlandse doden bij ongeluk met sportwagens op snelweg A3

Bij een ongeluk met twee Porsches op de snelweg A3, net over de grens met Duitsland bij Beek, zijn zondag vier Nederlanders overleden, bevestigt de Duitse politie. Het gaat om drie inzittenden van twee sportwagens en een man (39) die probeerde de inzittenden van een van de auto’s te hulp te schieten.

Lees ook
Jongen (17) die verongelukte op spoorbrug was net geslaagd voor havo-examen

Het ongeluk gebeurde aan het eind van de ochtend op de Duitse A3, net over de grens bij Elten. Een Porsche raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en crashte, de twee Nederlandse inzittenden kwamen daarbij om het leven.

De 39-jarige Nederlander probeerde volgens de Duitse politie de slachtoffers te helpen, maar hij werd aangereden door de bestuurder van een tweede Porsche. Hij overleed aan de gevolgen van de aanrijding, net als de eveneens uit Nederland afkomstige bestuurder. Een inzittende van dat voertuig raakte lichtgewond.

Lees ook
Vermiste Jeffrey dood gevonden

Afsluiting A12
Door het ongeval is het zondagmiddag onmogelijk om via de snelweg A12 naar Duitsland te rijden. Verkeer uit de richting van Arnhem wordt omgeleid via de A50, A73 en A77. De afsluiting duurt naar verwachting nog tot 22.00 uur, aldus de Duitse politie.

Een weginspecteur van Rijkswaterstaat schrijft dat alle verkeer, komende vanuit de richting Arnhem, bij Babberich van de snelweg afgeleid wordt. ‘Afsluiting gaat lang duren’ schijft hij erbij.

De gat van Luna is na testen 1300 s*ksspeeltjes gigantisch: Poep druppelt spontaan

Gevonden vrouw (45) omgekomen door misdrijf