in

Tamara (34) krijgt tijdens slaap in de nacht steeds vinger in haar achterste geduwd

Een 34- jarige dame genaamd Tamara die woont in het noordelijk deel van Paramaribo heeft zich vorige week aangemeld bij het VrouwenCollectief (KIVC) voor hulp omdat ze een zeer opmerkelijk probleem heeft.

De vrouw die al zes jaar samenwoont met haar liefdespartner en met hem in een tweepersoonsbed slaapt, zegt midden in de nacht terwijl ze in diepe slaap is vaker zijn vinger in haar aars geduwd te krijgen.

Lees ook
11 dingen die Nederlanders altijd stelen wanneer ze dronken zijn

De man zou sinds kort deze fetisj hebben ontwikkeld en beweert onbewust tijdens zijn slaap over te gaan tot deze bizarre handeling.

Jennifer Atmo van het KIVC vertelt aan nieuwsknaller dat ze intussen een persoonlijk gesprek heeft gevoerd met het koppel.

De man heeft aangegeven zo snel mogelijk van zijn zeer afwijkend gedragsprobleem af te willen, maar het hem niet lukt omdat hij er geen controle over heeft.

Lees ook
‘Mijn man komt te snel klaar’

Het KIVC heeft de vrouw geadviseerd om voorlopig met een strakke korte jeansbroek te slapen, in plaats van in zoals ze gewend is, een slipje.

Een ander voorstel dat is gedaan, is om apart te slapen, waarvoor het koppel niets voelt.

Er zal komende maandag bovendien een beroep gedaan worden op de Europese gezondheidsexpert en mental health counselor Jonathan Clarke om advies over deze zeer opmerkelijke gedragingen uit te brengen.

Verdachte inbreker herkend vanwege ‘dikke kont’

Meisje 8 wordt gepest om littekens nadat ze kanker heeft verslagen