in

28-jarige Damien kan geen werk vinden: weigert luier in te ruilen voor broek

Met teenslippers en in korte broek naar het werk: niet iedereen kan het waarderen, maar vooruit, op de écht zomerse dag is het gedoogd.

Soort van dan. Van kantooretiquette moet de 28-jarige Damien Turner in ieder geval niets weten. Hij wil gewoon dragen waar hij zich fijn bij voelt. Een luier, dus.

We hebben allemaal zo onze liefhebberijen, maar die van Amerikaan Damien Turner is wel erg excentriek.

Hij maakt al tien jaar onderdeel uit van de adult baby diaper lover community (ABDL). Vrij vertaald: hij draagt de hele dag luiers en schijt hier ook nog eens in.

Een baan vinden lukt ‘m niet en de 28-jarige luierdrager lijkt dat gegeven nogal verrassend te vinden.

Lees ook
Beelden: Nederland irriteerde zich massaal aan Roxeanne Hazes die shirtje omhoog trok!

Liefde voor luiers
Damien, die zichzelf identificeert als volwassen baby, werd ontslagen bij zijn vorige banen omdat hij ‘kinderachtig’ is.

Zijn leefstijl over een andere boeg gooien om zo maar wat knaken op zijn bankrekening te zien verschijnen, is voor de luier adorerende gast geen optie.

Tegenover de Britse Metro verklaarde de Amerikaan gepassioneerd dat hij de drollen opvangende broekjes handig, comfortabel en schattig vindt (voor de duidelijkheid, zíjn woorden).

Niet alleen hijst Damien zich elke dag in de luiers, hij vertolkt ook de rol van baby de hele dag door. Dat geeft ‘m een ‘relax en kalm gevoel’.

Werk vinden is daarentegen niet zo relax. “Soms vinden mijn werkgevers mijn foto’s online en kunnen ze het niet verdragen dat ik een luier draag en me kinderachtig gedraag op de werkvloer.” Gek hoor, dat een beetje infantiliteit niet mag resulteren in een goed betaalde baan.

Lees ook
Koppel probeert al 4 jaar zwanger te worden en ontdekt dan simpele reden waarom het niet lukt

Sinds z’n 16de
De puberteit was voor ons allemaal niet de beste tijd wat onze kledingkeuzes betreft, maar Damien bleef in de zijne hangen.

Sinds zijn zestiende draagt hij het liefst de hele dag door luiers. Het resulteerde niet alleen in problemen op het werk, maar ook privé verloor hij enkele vrienden die zijn luieradoratie op z’n zachts niet uit konden staan.

Momenteel ontbreekt het Damien nog aan een plek waar hij geld kan verdienen en teert hij op z’n spaargeld.

Hij heeft al wat sollicitaties de deur uitgedaan, maar wat hij absoluut niet de deur uit wil doen is z’n luier. Wel kuste hij eerder dit jaar de naam Damien voorgoed vaarwel.

Voortaan luistert de 28-jarige boreling alleen nog maar naar de naam Lil Stinker. Maar hoe goed dát op een dergelijk cv zal staan, is voor ons nog de vraag.

O, en dames, hij is nog vrijgezel.

30 mensen gaan op de vuist bij ruzie om zak chips

Jongen steekt eigen kak in de fik en veroorzaakt bosbrand