in

120 uur taakstraf voor Haaksbergenaar die dochter (11) van een vriend misbruikte

Een 44-jarige man uit Haaksbergen, die inmiddels in Neede woont, is veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur. Hij misbruikte in de zomer van 2021 de 11-jarige dochter van een van zijn vrienden.
De man was in het weekend van 14 juli 2021 met vrienden neergestreken in een vakantiepark, toen hij vlak na middernacht de kamer binnenkwam waar het 11-jarige meisje samen met haar broertje lag te slapen.

Lees ook
Mijn vriend ging vreemd en bezorgde me een soa. Ik nam keihard wraak !

De man ging tussen beide kinderen liggen, waarna hij zich vergreep aan het meisje. Hij stak zijn hand in haar broekje en wreef over haar billen. Het meisje draaide weg, maar de man zat daarna nog zeker drie keer aan haar billen. De oud-Haaksbergenaar was tijdens het plegen van de ontuchtige handelingen onder invloed van alcohol.

Lees ook
André Hazes laat Monique Westenberg opnieuw zitten na miskraam: ‘Harteloos’

Huilend en verstijfd
De rechtbank noemt de slachtofferverklaring van het 11-jarige meisje ‘consistent, uitgebreid en gedetailleerd’. De verklaring sluit ook aan op die van haar stiefvader, die het meisje huilend en verstijfd aantrof.

“Verdachte heeft met zijn handelen misbruik gemaakt van het overwicht dat hij als volwassene op het slachtoffer had”, aldus de rechtbank. “Hij heeft het vertrouwen van haar (stief)ouders, die het slachtoffer aan hem toevertrouwden, geschaad.”

Dodelijk ongeval bij spoorwegovergang Overveen: Baby dood

Annie (26) duikt bed in met 300 mannen per jaar: ”Soms 5 per dag”